Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Donaties

Screen Shot 2016-06-17 at 8.38.17 PMHet geven van een gift

Jouw maandelijkse of eenmalige gift draagt direct bij aan het creëen van een kindvriendelijke en veilige wereld voor kinderen.  Er zijn verschillende projecten waaraan je gericht kunt geven, zoals The Dignity Campaign die waardigheid en kansen voor meisjes en jongens bevorderen. De Children at Risk school waarbij je mensen uit Afrika die met kansarme kinderen werken of willen gaan werken kunt sponsoren in het volgen van een 6 maand durende cursus die bijdraagt aan het vergaren van kennis en bouwen van capaciteit.  Neem een kijkje op onze donatie pagina voor meer sponsor mogelijkheden.

Stichting tot Steun van Beautiful Gate
Rek.nr. Rabobank: 3883.11.509
IBAN nummer: NL60 RABO 0388 3115 09

Schenken en nalaten

Naast het donateurschap zijn er andere manieren om Beautiful Gate financieel te ondersteunen.
Het is belangrijk om te weten dat Beautiful Gate geen schenk- en erfbelasting hoeft te betalen. Dit betekent dat bijna 100% van uw gift naar het goede doel gaat.

Schenken bij leven

Wilt u Beautiful Gate graag ondersteunen en daar zelf fiscaal voordeel van hebben, dan kunt u kiezen voor een schenking. Dat kan een eenmalige schenking zijn, die boven de drempel aftrekbaar is voor uw inkomstenbelasting. Ook kunt u een notaris een akte laten opmaken voor een periodieke schenking. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het komt erop neer dat u voor een periode van ten minste 5 jaar een vast bedrag schenkt aan Beautiful Gate. Het interessante van de periodieke schenking is dat u geen rekening hoeft te houden met de drempel die geldt voor eenmalige schenkingen. U kunt gedurende de hele periode het gehele bedrag als gift aftrekken voor de inkomstenbelasting.

Nalaten/Testament

Het is ook mogelijk Beautiful Gate in uw testament op te nemen door ons een legaat te geven. Bij deze vorm ontvangt Beautiful Gate een vast bedrag (of goederen). U kunt ook kiezen voor een zogenoemde erfstelling, waarbij Beautiful Gate een bepaald percentage van uw nalatenschap ontvangt of algeheel erfgenaam wordt.

Hoe gaat het in z’n werk?

Wilt u het werk van Beautiful Gate  ondersteunen door middel van een periodieke schenking, klik dan voor meer informatie en een volmacht hier. Heeft u interesse om Beautiful Gate door middel van een legaat of erfstelling te ondersteunen, neemt u dan contact op met Notariskantoor Kooi te Beetsterzwaag. Zij geven u graag nadere informatie. Notariskantoor Kooi is partner van Beautiful Gate.

Adresgegevens:
Notariskantoor Kooi
Folkertslân 68
9244 ED Beetsterzwaag
Tel.: 0512 382415
f.kooi@notariskooi.nl
http://www.notariskooi.nl/